Service

De producten ontwerpen en maken wij speciaal naar uw wens. Indien nodig zorgen we ook voor montage. Deze producten maken wij met de nadruk op kwaliteit en gebruiksgemak.

 

Er is veel ruimte voor een persoonlijke touch of eigen ontwerp. Wij hebben standaard maten, maar ook maatwerk is geen probleem.

 

Voor de paardenboxen zijn tal van verfraaiingen mogelijk, bijvoorbeeld messing ringen, naamplaten en siersmeedwerk. En kunststofplanken zijn er in diverse kleuren en altijd van topkwaliteit voor binnen- en buitenstallen, maar ook voor hoefslagkeringen en stapmolens. Wij leveren aan de professionele stalhouderij en aan de liefhebber. De paardenboxen fabriceren wij met de beste technieken en materialen. Alles voor de veiligheid van uw paard.

 

Wij vervaardigen buitenstallen compleet met dakbedekking, paardenboxen, fundering en watervoorziening.

Al onze eigen producten maken wij van van eersteklas staal en verzinken wij thermisch in- en uitwendig, natuurlijk alles volgens Nederlandse NEN-Norm, waarna desgewenst coating plaatsvindt in RAL kleur.

 

Gaasbeek Constructie levert uitsluitend topkwaliteit. Wij doen geen enkele concessie aan veiligheid of duurzaamheid. Vele jaren praktijkervaring in combinatie met nieuwe materialen en constructiemethodes, zijn de basis voor een product van topkwaliteit.